Choose a color with the color

Sistem Xa3 Plug&Play 2023

224.476 lei
cu TVA
Sistem Xa3 Plug&Play 2023
Verifica Disponibilitatea, suna la 0726 110 620

Rating :  

0 Reviews
Add to Wishlist
 

Politici Confidentialitate

 

Conditii de livrare

 

Returnări

Verifica Disponibilitatea, suna la 0726 110 620

Sistem Xa3 Plug&Play 2023 - rack, satative, cabluri CADOU

Sistem compus din:

  • 4 x VL 212
  • 4 x FX20-PRO
  • 4 x MFX-12MC
  • 1 x IPX10:8
  • Cabluri incluse
  • Stative incluse
  • Rack 4u inlcus

 

Dynacord IPX10:8

Seria IPX sunt amplificatoare dedicate pentru aplicații de instalare fixă, cum ar fi de ex. stadioane, arene, case de cult, săli de concerte, teatre și alte aplicații care necesită amplificatoare multicanal de mare putere cu procesare sofisticată a difuzoarelor. DSP-ul integrat poate rula fie la 48 kHz, fie la 96 kHz, inclusiv FIR Drive. Pe lângă intrările analogice, sunt disponibile și intrările de rețea Dante și OCA prin intermediul OMNEO. Opțiunile de rezervă cuprinzătoare permit scenarii redundante.

Dynacord FX20-PRO

Dynacord FX20-PRO este o incinta de bass cu unde acustice planare, echipata cu difuzorul de 18” EVX 180B de la ElectroVoice. Raspunsul in frecventa al subwooferului este de la 30 Hz la 150 Hz, asadar frecventa de crossover poate fi aleasa de la 80 Hz la 140 Hz. Boxa este protejata de circuitul electronic Voice Coil Tracking Protection, ce simte voltajul si incalzirea difuzorului, reducand puterea la un nivel sigur de functionare.

Amplificatoare cu o putere de pana la 1200W in 8 ohmi pot fi folosite pentru a atinge maximul de performanta, fara a provoca o situatie in care difuzorul sa fie supraincalzit. Incinta este construita din lemn de mesteacan pluristratificat de 15mm. Panoul de control este echipat cu conectori de 4 poli (1+/1- si 2+/2-). Atunci cand se folosesc rack-uri de amplificare Dynacord, intregul sistem poate fi cablat cu cabluri speakon de 4 pini. Cele 6 manere asigura un transport facil si sigur.

Dynacord VL 212

Cabinetul fullrange DYNACORD VL 212 2-căi a fost optimizat acustic şi mecanic pentru aplicaţii multi-funcţionale . Cu o varietate de accesorii de montaj, VL212 sunt ideale pentru a fi utilizate în cele mai  multe aplicaţii solicitante. VL 212 este fabricat din placaj de mesteacan şi, prin urmare, este extrem de rezistentla transport. Suprafaţa este vopsită cu negru din 2-componente de vopsea, care pot fi cu usurinta revopsite dacă uneori este necesar. Pentru frecvenţele joase, iar frecvenţele medii sunt utilizate,  două difuzoare DND 12350 . VL 212 poate fi utilizat în modul de full-range pasiv şi poate fi trecut de la exterior spre ‘biamplificare”.

Electro-Voice MFX-12MC

Monitoarele multifuncționale MFX oferă un nou nivel de performanță de referință prin proiecte compacte, bidirecționale, coaxiale. În plus față de utilizarea lor principală ca monitoare de scenă de sunet live, ele pot servi, de asemenea, ca boxe de armare a sunetului cu rază scurtă, cu rază completă (cu sau fără subwoofer) și sunt potrivite pentru o gamă largă de instalații permanente. Detaliile interne ale dulapului au fost selectate pentru a maximiza volumul intern, menținând în același timp un profil scăzut pentru a păstra liniile de vedere. Panoul de intrare este încastrat în spatele difuzorului, protejând conectorii din plicul dulapului. Panoul include intrări NL4 și conexiuni loop-through, împreună cu un comutator pasiv / biamp.

Xa3-Plug&Play

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close